"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Colorado tulistamistes sai neli inimest surma ja kolm haavata (0)
28. detsember 2021
Foto: Scanpix

USA Colorado osariigis lasi relvastatud isik esmaspäeval mitmes paigas tulistades maha neli inimest ja haavas kolme, seejärel lasid korrakaitsjad ka tema enda maha. Tulistamised algasid õhtul kella viie paiku ja hõlmasid nelja kohta Denveri ja Lakewoodi linnas, vahendab BNS.

Esimeses Denveri vahejuhtumis sai surma kaks naist ja haavata üks mees. Teises kohas lasi ründaja maha veel ühe mehe. Siis sõitis tulistaja Lakewoodi, kus tappis maha ühe mehe ja haavas teist. Lakewoodi politseil õnnetus tulistaja isik tuvastada, kuid too oli asukohta muutnud.

“Toimus taas tulevahetus meie töötajatega, seekord võeti tulistaja maha,” ütles Lakewoodi politsei pressiesindaja John Romero ja lisas, et tulistaja tunnistati sündmuspaigal surnuks.

Üks Lakewoodi politseinik sai tulevahetuses haavata. Tulistaja motiiv ei ole selgunud, juhtunu asjus käib juurdlus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.