"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Lasnamäe parkidesse lisanduvad kohviautomaadid (0)
29. detsember 2021
Foto: Lasnamäe LOV

„Lasnamäe pargid muutuvad aina sõbralikumaks linnaruumiks. Pargis jalutamisel peab inimestel muuhulgas olema võimalik kaasa haarata kuuma jooki ning just selline võimalus tekkis nüüd Tondiloo ehk Kivila parki ja peagi tekib ka Pae parki,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Ilja Šnitko. 

Tondiloo (rahvasuus Kivila) pargis on võimalik kasutada avalikku kohviautomaati. Avalik kohviautomaat on paigaldatud Tondiloo pargi Linnamäe tee poolses küljes, koerteväljaku kõrvale. Automaadist saab ööpäevaringselt erinevaid kuumi jooke, tasuda saab pangakaardiga.

Sügise algul avatud Lasnamäe suurimas pargis – Tondiraba pargis – tegutseb ka kohvik. Teistes linnaosa parkides püsivat toitlustajat küll pole, kuid kohviautomaatide lisandumine populaarsetesse Tondiloo ja Pae parkidesse pakub leevendust kuumade jookide nõudlusele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.