"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ANDRES: soovin, et inimesed mõtleksid rohkem tervisele (0)
30. detsember 2021
Andres.

“Minu tuttavate ringkonnas oli paraku see aasta oli väga kurb. Nimelt on mööduv aasta palju elusid kaasa võtnud. Ja need ei olnud koroonaviiruse pärast. Lihtsalt kõik on unustanud, et peale koronaviiruse on maailmas ka teised haigused, nagu vähk näiteks. Paljud surevad ka muude haiguste pärast,” lausus Andres. Pealinn uuris linlastelt, milliste soovidega lähevad nad vastu uuele aastale.

“Lihtsalt nii sattus kokku, et just jõuluajal kolm minu tuttavat surid ära, kes põdesid enne seda juba aastaid raskeid haigusi. See on väga kurb. Ja mina loodan siiralt, et me hoolime teineteisest ja mõtleme oma tervisest,” sõnas Andres.

“Koroona pole ainukene oht siin maailmas. Ma soovin, et uuel aastal kannaksid inimesed oma tervise eest paremini hoolt.”  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.