"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
ANNIKI: soovin, et uuel aastal taastub normaalne elu (0)
30. detsember 2021
Anniki.

“Ma soovin, et uuel aastal ikkagi maailm muutub. Ja mitte muutub, vaid taastub, et saaks normaalselt reisida, et kaovad need QR koodid, et elu tuleb tagasi,” arvas Anniki. Pealinn uuris linlastelt, milliste soovidega lähevad nad vastu uuele aastale.

“Paljud on kaotanud tööd, see on õudne. Inimesed on ääre peal otseses mõttes. Midagi materiaalselt enam ammu ei soovi,” lisas Anniki.

“Ainukene soov on, et perekond oleks terve ja minu lähedased elaksid kaua. Tõesti, vahepeal tekib tunne, et kegi manipuleerib maailma oma huvides. Loodan, et sellele tuleb ka lõpp. Ja loodan väga, et lähiajal. Kõigile tervist!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.