"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Linna kõrgeim saluut tuleb Pirital (0)
30. detsember 2021
Foto: Pirita LOV

„Nii nagu eelmiselgi aastavahetusel korraldab Pirita linnaosa valitsus ka tänavu teletornist taeva poole lendava ilutulestiku. See on linna kõrgeim saluut, mis paiskub kolmes suunas üles teletorni platvormilt 175 meetri kõrguselt,” kinnitas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Pirital toimub vana-aasta õhtul tulevärk, mis lastakse õhku 175 meetri kõrguselt Tallinna teletornist. Saluut kestab 4 minutit.

Linnaosa vanem lisas, et tulekerade mäng on hästi nähtav kogu Pirital, samuti Lasnamäel ja Kesklinnas.

„Saluuti saab igaüks imetleda kodust. Linnaosavalitsus korraldab ilutulestiku mõttega, et inimesed saaksid vaadata üht tulevärki ega teeks ise ilutulestikku,” selgitas Liinat. „Professionaalide korraldatud saluut tagab inimeste ohutuse. Samuti säästame nii keskkonda ja lemmikloomi. Kutsun üles ära hoidma juhuslikku ja läbi aastavahetuse toimuvat paugutamist,” sõnas Liinat.

Pirita ilutulestik teletornist algab südaööl ja kestab umbes 4 minutit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.