"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Viimsi Spaas süttis saun (0)
30. detsember 2021
Foto: Ilja Matusihis

Ööl vastu neljapäeva süttis Viimsi Spaas saun, inimesed põlengus vigastada ei saanud, vahendab BNS.

Kell 03.07 teatati häirekeskusele, et Viimsi SPA saunakeskusest tuleb suitsu ning töötab andur. Kohale kiirustanud päästjate saabudes oli turvafirma alustanud inimeste evakueerimist hotelli fuajeesse. Kokku evakueeriti tubadest ligikaudu 150 inimest.

Päästjad sisenesid saunakeskusesse ning tuvastasid, et seal põles saunakeris. Põleng lokaliseeriti kell 03.56 ning seejärel asusid kohale reageerinud päästemeeskonnad hoones teostama tuulutustöid, mis lõpetati kell 04.16. Kella 04.43 paiku, pärast päästjate poolt teostatud kontrolli, lubati inimesed tagasi oma tubadesse.

Ükski inimene viga ei saanud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.