"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
video Jaanus Riibe: lõppeval aastal panime punkti ühele ajastule Taksopargi ristmikul ja selle ümbruses (0)
31. detsember 2021

“Head meelt teeb see, et Kristiines valmisid kaks uut välitreeningu väljakut, üks Paldiski maantee ääres, teine seebi tänaval,” rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.  „Lõppeval aastal algasid ka  suured ehitused, näiteks Tallinna Vindi lasteaia uue hoone ehitamine käib hetkel. Panime punkti ühele ajastule Taksopargi ristmikul ja ümbruses.”

Tallinna linnaosade jaoks on olnud lõppev  aasta väga sündmusterohke. Nõmme linnaosa elanikud rõõmustavad aga selle üle, et 2021. aastal sai valmis Nõmme Gümnaasiumi spordihoone, rekonstrueerimise läbis Rabarübliku lasteaed  ning  30 tänavat tehti  korda. Sotsiaalsemat ja kultuurilisemat poolt mõjutas aga Nõmme linna  asutaja Nikolai Von Glehni 180.  sünniaastapäev.

Nõmme linnaosa vanema Lauri Paeveeri sõnul toob uus aasta investeeringuid ja projekte, mis ei ole olulised üksnes Nõmme, vaid kogu Tallinna elanike jaoks. “Üks nendest on Pääsküla raba laudteede rekonstrueerimine, mis on selline kohalike tõmbekeskus olnud. Loodetavasti inimesed leiavad ikkagi mahti ja võimalusi siia jalutama tulla,” täpsustas Paeveer.

Pirital võetakse lõppevast aastast kaasa palju meeldejäävaid projekte ja sündmusi.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat sõnas, et kõik projektid olid erilised. “Loodan, et inimesed ikkagi kannatasid need niiöelda ebamugavused ära ja nüüd uude aastasse lähevad rahulikumalt vastu ja võtavad ka järgmised  projektid palju rahulikumalt vastu, kui eelnevatel aastatel,” lisas Liinat.

Tuleval aastal jätkatakse pooleliolevate ning uute projektide elluviimisega. Kui Nõmme ja Kristiine linnaosad otsustasid sel aastal ilutulestikku mitte lasta, siis Pirita pakub võimsat vaatemängu Teletornist.  Täiel rinnal saab ilutulestikku nautida ka kesklinnas, kus Reidi tee ääres inglirannas tehakse 7-minutine tuleshow.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.