"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
video Noorsootöö tunnustuskonkurss "Suured teod" ootab kandidaate (0)
31. detsember 2021

Tallinna noorsootöö tunnustuskonkurss “Suured teod” ootab 10. jaanuarini kandidaate, et välja selgitada lõppeva aasta parimad tegijad noorsootöö valdkonnas. Eesmärk on tunnustada Tallinna noorsootöösse panustanud ja valdkonda edendanud inimesi, organisatsioone ja tegusid ning vabatahtlikuna tegutsenud noori.

Eelmise aasta Tallinna aasta noorsootöötaja tiitli pälvinud Lasnamäe Noortekeskuse juhataja Maria Kazlovskaya nendib, et aasta koos tunnustusega on olnud pisut teistsugune.

“Enda jaoks on küll soe tunne sisse tekkinud, väga armas, et inimesed märkavad ja toetavad tegusid, mis on tehtud,” lausus Maria Kazlovskaya.

Noorsootöötaja töö tähendab mitmekülgset, tihti seinast seina tegevust, sotsiaalmeedia sisu tootmisest kuni väljasõitude ja ürituste korraldamiseni. Maria leiab ka, et noorte endi jaoks on omavaheline kohtumine noortekeskuses väga oluline. “Nende jaoks annab võimaluse leida uusi kontakte ja leida inimesi, kellel on samasugused huvid ning ka toetust, et kui neil on ideed olemas, siis nad saavad mitte ainult mängima siia tulla, vaid toestama igasuguseid projekte,” lisas Maria Kazlovskaya.

Tunnustuskonkurss “Suured teod 2021” ootab ka nüüd konkursil osalema noorsootöö valdkonnas tegutsejaid. Kandidaate saavad esitada nii üksikisikud kui ka organisatsioonid ning ankeete saab esitada nii eesti kui vene keeles.

Tallinna Haridusameti noorsootöö osakonna vanemspetsialist Marili Otstak soovitas nominendiks esitada ka iseennast. “Ennekõike tahan üles kutsuda ka inimesi ennast, sest kuna tegijad ise teavad endast kõige paremini ja oskavad enda kohta ka kõige rohke kirja panna. Ma väga loodan ja soovin, et igaüks ka ise mõtleks selle peale, mida ta on ära teinud ja võimalusel ka ennast esitada,” soovitas Marili Otstak.

Viis erinevat kategooriat, milles kandideerida saab, on Tallinna aasta noorsootöötaja, suured teod Tallinna noortele, Tallinna noorte suured teod, Tallinna aasta noor vabatahtlik ja Tallinna aasta noorteühendus. Kandideerimine lõppeb 10. jaanuaril ning võitjad kuulutatakse välja märtsis. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.