"Praegu peaksime olema õnnelikud, et meil seda energiat kasvõi sellise hinnaga veel võtta on. Tulevikus on küsimus pigem see, kes energiat üldse saab."

Alar Konist, Tallinna tehnikaülikooli energiatehnoloogia instituudi professor
Telesaates loositi välja üle miljoni euro (0)
03. jaanuar 2022
Foto: Pixabay

Telesaates “Vikinglotto Miljoniloos” loositi pühapäeval välja 1 105 000 eurot, vahendab BNS.

Vastavalt Vikinglotto mängureeglitele võis miljon jaguneda kuni viie inimese vahel ja loosimise eel väljaloositud loosipall jagas miljon eurot kahe mängija vahel. 500 000 eurot võitsid internetist ostetud piletitega 30-ndates mees ja 20-ndates eluaastates naine.

Lisaks loositi saates välja 5 x 20 000 eurot, mis võideti Haapsalust, Tartust, Harju-Ristilt ja internetist ostetud piletitega. 20 000 euro võitjateks osutusid erinevates vanustes mehed. Saatepubliku 5000-eurose võidu sai fortuuna tahtel pikaajaline lotomängija Aadi.

Vikinglotto Miljoniloosis osalesid kõik vahemikus 31.12.2020 – 31.12.2021 ostetud Vikinglotto piletid nii mitme võiduvõimalusega, kui palju oli ostetud piletitel kokku mängukombinatsioone (so mänguväljade arv korrutatuna loosimiste arvuga, kus vastav pilet osales). Vikinglotto Miljoniloos on osa Eesti Vikinglotto mängust ning toimub taas jaanuaris 2023.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.