"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Haiglaravil on 238 koroonapatsienti ja suri üks nakatunu (0)
04. jaanuar 2022

4. jaanuari hommikuse seisuga on haiglas 238 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 158 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 128 ehk 81% on vaktsineerimata ja 30 ehk 19% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 31 uut haigusjuhtu. Suri üks vaktsineerimata koroonaviirusega nakatunud inimene: 83-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 10 040 testitulemust, millest 1497 osutus positiivseks. Viimase 7 päeva keskmine nakatumus 100 tuhande vaktsineeritud elanike kohta on 62,7 ja vaktsineerimata elanike kohta 92,6.

Ööpäeva jooksul manustati 3670 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 485. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 294 862 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 61,5%.

Tänasest lisatakse Terviseamet igapäevasesse pressiteatesse päevane positiivsete arv suhtarvuna vaktsineeritud ja vaktsineerimata sihtrühma 100 tuhande elaniku kohta (7 päeva libisev keskmine). Põhjalikuma kokkuvõtte nakatunute vaktsineeritusest saab Terviseameti kolmapäevasest epiidülevaatest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.