"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Mullu sattus Tallinnas kainestusmajja rekordilised 7165 inimest (0)
04. jaanuar 2022
Tallinna kainestusmaja Foto Scanpix

Napsutajate suvised rekordid annavad tunda – kui muidu on Tallinna kainestusmajas kainenejaid olnud igal aastal 5000-6000 vahel, siis möödunud aastal tuli politseil kainenema toimetada juba üle 7100 joomasõbra, mis tähistab uut rekordit.

Kogu aasta jooksul viibis kainenemisel rekordilised 7165 isikut, neist naisi 669 ja teistest riikidest 133 isikut. Tunamullu sattus Tallinna kainestusmajja 6790. 2019. aastal kasvas kainestusmajas viibinute arv 6,4 protsenti ning kainestusmajja sattus 6371 inimest. 2018. aastal sattus kainestusmajja 5962 ja 2017. aastal 5420 inimest.

Detsembris viis politsei Tallinnas kainenema 486 kodanikku, neist naisi 43. Teistest riikidest viibis kainenemas neli inimest, neist kaks Ukrainast ja kaks Lätist.

2018. aastal paigaldati kainestusmaja kõigisse kahekümnesse kambrisse ka kaamerad, et tagada efektiivsemalt kainestusmajja toodud joobes isikute turvalisust ja jälgida nende tervislikku seisundit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.