"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Vaata Kristiine linnaosa lume väljaveo hooldustööde kava (0)
04. jaanuar 2022

Kristiine linnaosa valitsuse töötajd panid täna teede – ja haljastuse hoolduse lepingupartneri Keskkonnahooldus Eesti OÜ esindajatega paika talviste hooldustööde nädalakava. Samuti otsustati jätkata lume väljaveoga hoovialadelt.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe märkis, et kuna maha sadanud lume mahud on sel talvisel hooajal tavapärasest suuremad, siis otsustati jätkata lume välja vedamist ning teisaldamist kitsastelt kõrvaltänavatelt ja suurte kortermajade hoovidest.

„Tööde tulemusena on tagatud parem talvine teede hoolduse kvaliteet. Abiks on kaasatud täiendavad traktorid, sahad ja veoautod,“ selgitas Riibe. 

Hooldustööde kava 03.01. – 07.01:

– Teisipäeval, 4. jaanuaril Välja 4 ja 8 esine ala ning Sõstra 3 / 4 sisehoov;

– Kolmapäeval, 5. jaanuaril  Sõstra 6 esine ja Kirsi 5 ühendustee ja Kirsi tänav;

– Neljapäeval, 6. jaanuar Kuldnoka 13 ja Kuldnoka 15/ Tedre 79 ja Tedre 81 majade sisehoov (kinnistu aadress Tedre tn 81a) ning Kuldnoka 17, Tedre 77 ja Mooni 60 majade sisehoov parkimisaladel (kinnistu aadress Tedre tn 77a);

– Reedel, 7. jaanuaril Kuldnoka tänava majade  number 10, 12, 14, 16 ja 18 sisehoov parkimisaladel (kinnistu aadress Kuldnoka 12a).

Hooldustööd algavad iga päev kell 9.00. Palume autojuhtidel sellel päeval oma sõidukeid lumekoristuse piirkonda mitte parkida!

Keskkonnahooldus Eesti OÜ  paigaldab liikluskorraldusvahendid enne tööde algus ja elanikke teavitatakse lumekoristustöödest vähemalt ööpäev ette.

Kristiine Linnaosa Valitsus tuletab ka meelde kinnistuomanikele, et kõnniteede puhastamise ja õigeaegselt tehtud lume- ja libedustõrje eest vastutab teega piirneva maja või kinnistu omanik. Vajadusel tuleb puhastusala puhastada ka päeva jooksul, et tagada puhastusalal heakord. Kui lund on alla sadanud  palju, tuleb kinnistu- ja majaomanikel hakata kiiremas korras kõrvaldama oma ehitise katuselt lund ja jääpurikaid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.