"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Töötukassa korraldab esmakordselt põhikooli lõpetajatele karjääripäeva (0)
05. jaanuar 2022
Foto: Scanpix

Eesti Töötukassa korraldab sel nädalal esmakordselt põhikooli lõpetajatele karjääripäeva „Kuhu nüüd?“.

Koolivaheajal toimuv karjääripäev on mõeldud eelkõige  9. klassi õpilastele, kellel on peagi ees kooli valimine ja kandideerimine, vahendab BNS.

Karjääripäeval saab spetsialistidelt uurida, kuidas pingelisel perioodil hakkama saada, mida ootavad gümnaasiumisse ja kutsekooli kandideerimisel need, kes istuvad teiselpool lauda, aga ka seda, millised on võimalused on õppimise ja praktika võimalused välisriigis?

Kolmapäeval on võimalik jälgida vestlusringe läbi otseülekande ning neljapäeval on võimalik eelregistreerimisega osaleda kandideerimise töötubades, sisseastumisvestluse simulatsioonidel ja karjäärinõustamisel nii Karjäärikeskuses kohapeal kui Teamsi vahendusel. Tallinna karjäärikeskus asub aadressil Tartu maantee 80.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.