"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Naabrid aitasid põlengu tõttu ohtu sattunud eakad inimesed õue (0)
06. jaanuar 2022
Foto: Ilja Matusihis

Päästjad aitasid neljapäeva varahommikul Jõelähtmel põlema süttinud korterist välja kolm eakat inimest, kelle kiirabi haiglasse viis. 

Kell 05.21 helistas häirekeskusesse Loo alevikus asuva viiekordse elumaja elanik ning teatas, et tema naaberkorteris töötab suitsuandur, ühtlasi asus helistaja koheselt ka seal elavate vanainimeste evakueerimist, vahendab BNS.

Päästjate saabudes olid kolm eakat elanikku majast väljas ning nad anti tervisekontrolliks üle kiirabile, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja BNS-ile.

Päästjad sisenesid suitsu täis korterisse ning leidsid tulekolde ahjust, kus küpsesid samaaegselt nii toit kui ka mitu tühja panni. Hõõguv ning sulanud komplekt toidust ja selle valmistamise tarvikutest eemaldati ahjust ning ruumid tuulutati. Kuna ahi sai tugevaid kahjustusi, siis keelasid päästjad elanikel selle edasise kasutamise.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.