"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Tinderis naisega tutvunud mees sai üle 900 euro investeerimiskahju (0)
06. jaanuar 2022
Foto: Scanpix

Tutvumisrakenduses Tinder naisega tutvunud ja tema mahitusel krüptorahaga investeerima hakanud mees jäi ilma üle 900 eurost. 

Politsei sai kolmapäeval teate, et detsembris tutvus Rae vallas elav 40-aastane mees tutvumisrakenduses Tinder naisega, kes pärast mõnenädalast suhtlust viis jutu krüptorahaga investeerimisele ja lubas meest raha teenimisel abistada, vahendab BNS.

Naine juhendas meest avama endale krüptoraha vahendusfirmas Bitpanda krüptorahakoti, registreerima end veebilehe vgotrade.com kauplemisplatvormil ja tegema sissemakseid. 17. detsembril tegi mees läbi veebilehe bitpanda.com sissemakseid kogusummas ligi 1000 eurot ja ülekanded kajastusid ka kauplemisplatvormil.

Seejärel abistas naine meest sellega, kuidas näiliselt kauplemisplatvormilt on kanda raha üle enda krüptorahakotti ning mehel õnnestus teha ka kaks tagasimakset enda pangakontole kogusummas üle 60 euro.

25. detsembril ei pääsenud mees kauplemisplatvormil enam enda kontole ligi ning suhtlus naisega katkes. Kelmusega tekitatud kahju on üle 900 euro. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.