"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Eelolev nädal toob paiguti 22 külmakraadi (0)
08. jaanuar 2022
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Madalrõhkkonna saabumiseni annab järgmise nädala esimeses pooles tooni kõrgrõhkkond, mis toob krõbedat pakast, langetades õhutemperatuurid kolmapäeva öösel paiguti kuni 22 miinuskraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 2-8, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Külma on 2-8 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 2-8 m/s. Külma on 2-8 kraadi, pärastlõunal läheb külmemaks.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Külma on 10-15, kohati kuni 18, saartel ja paiguti rannikul 3-8 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Lõunakaaretuul tugevneb järk-järgult 4-10, õhtul looderannikul puhanguti kuni 14 m/s. Külma on 9-14, saartel ja paiguti rannikul 4-8 kraadi, pärastlõunal langeb õhutemperatuur veelgi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul on külma 12-17, kohati 22 kraadi, Lääne-Eesti saartel ja rannikul 5-10 kraadi. Pärast keskööd hakkab lääne poolt alates soojemaks minema. Hommikul sajab Põhja-Eestis mitmel pool lund ja tuiskab. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Kolmapäeva päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab, Lääne-Eestis läheb sadu üle vihmaks. On jäiteoht. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul 12-15, puhanguti kuni 22 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eesti 0 kuni +3, Ida-Eestis 0 kuni -5 kraadi. Õhtul läheb veelgi soojemaks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.