"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Haiglaravil on 235 nakatunut ja suri üks vaktsineerimata patsient (0)
09. jaanuar 2022
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Pühapäevahommikuse seisuga viibib haiglas 235 koroonapatsienti, lisaks suri ööpäeva jooksul 83-aastane vaktsineerimata mees.

Haiglaravil olijaist 184 põeb raskeloomulist koroonat. Neist omakorda 144 ehk 78 protsenti on vaktsineerimata ja 40 ehk 22 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 22 uut haigusjuhtu.

Ööpäeva jooksul analüüsiti 7884 testitulemust, millest 1282 osutus positiivseks. Viimase seitsme päeva jooksul on 100 000 täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 97,7 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta nakatunud keskmiselt 112,2 vaktsineerimata inimest päevas.

Ööpäeva jooksul manustati 2643 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 309. Pühapäevahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 315 264 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 61,7 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.