"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Lasnamäe kaubanduskeskuses süttis ventilatsioon (0)
10. jaanuar 2022
Foto: Ilja Matusihis

Tallinnas Mustakivi kaubanduskeskuses süttis pühapäeva õhtul ventilatsioon, inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Kell 22.26 teatati häirekeskusele, et Lasnamäe linnaosas Mustakivi teel asuva kaubanduskeskuse katusel on näha suitsu. Päästjate saabudes oli katuselt näha heledat suitsu ning tunda kärsahaisu.

Päästemeeskond alustas koheselt inimeste evakueerimisega ning seejärel asuti otsima tulekollet, mis leiti hoone ventilatsioonitorust. Selgus, et ühe kaubanduskeskuses asuva restorani töötaja oli toidu valmistamisel korstna kaudu imelikku häält kuulnud ning korstna kõrval asuvast katuseventilaatorist eritus kärsahaisu. Päästjad lülitasid restoranis ahju välja ning likvideerisid pulberkustutiga ventilatsioonitorus põlenud rasvajäägid. Lisaks kontrollisid päästjad üle kogu hoone katuse ning konstruktsioonid ja veendusid kella 23.23 paiku, et edasine oht puudub.

Inimesed õnnetuses viga ei saanud ning täpse tekkepõhjuse selgitab välja edasine menetlus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.