"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Koroonanakatumise tõttu suri seitsmeaastane poiss (0)
11. jaanuar 2022
Foto Pixabay

Täna hommikuse seisuga on haiglas 251 koroonaviirusega nakatunud patsienti ja ööpäevaga suri kolm nakatunut, sealhulgas seitsmeaastane poiss.

Tallinna lastehaigla pediaatriakliiniku juhataja Reet Raukas ütles ERR-ile, et surnud seitsmeaastase poisi puhul oli tegemist raske liitpuudega lapsega. “Ta tuli haiglasse kuuendal nakatumise päeval ning koroona mõjutas tema üldseisundit niipalju, et see viis kahjuks tema surmani,” lausus ta.

Raukas rääkis, et Tallinna lastehaiglas on hetkel koroona tõttu ravil üks seitsmekuune, üks aasta ja üheksa kuune ning üks nelja-aastane laps. Raukas ütles, et nende seisund ei ole ohtlik.

188 inimest vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 150 ehk 79,8 protsenti on vaktsineerimata ja 38 ehk 20,2 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 45 uut haigusjuhtu.

Suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest, kõik olid vaktsineerimata: 7-aastane poiss, 71-aastane naine ja 75-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 8304 testitulemust, millest 1981 osutus positiivseks. Viimase 7 päeva jooksul on 100 000 täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 108,5 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta nakatunud keskmiselt 122,7 vaktsineerimata inimest päevas.

Ööpäeva jooksul manustati 4195 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 404. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 319 947 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 61,7 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.