"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Tallinki laevadel Star ja Megastar saab tõhustusdoosi (0)
11. jaanuar 2022
Foto: Scanpix

Sellest esmaspäevast alanud riikliku kampaania „Kolmega on kindlam“ raames saab järgmise kahe nädala jooksul tõhustusdoosi lisaks täiendavatele vaktsineerimispunktidele üle Eesti ka Tallinki shuttle laevadel Star ja Megastar. 

Tallink toetab riiklikku kampaaniat pakkudes tõhustusdoosiga vaktsineerimisvõimalust laeval Star 14.-17. jaanuaril ning laevadel Star ja Megastar 21.-23. jaanuaril. Vaktsineerimist teostab tervishoiuteenuseid pakkuv ettevõte Eldred OÜ ning vaktsineeritakse Moderna ning Pfizer BioNTech vaktsiinidega, vahendab BNS.

Tasuta tõhustusdoosiga vaktsineerimise võimalust pakutakse Tallinki laevade pardal kõikidele Eesti elanikele alates 12. eluaastast. Vaktsineerimine toimub elava järjekorra alusel, eelregistreerimine pole vajalik. 

“Inimeste kaitsmine vaktsiiniga on oluline haiglaravi tõsiste juhtumite ära hoidmiseks. Tõhustusdoos kaitseb ennekõike inimest ennast. Hooligem endast ja oma lähedastest, vaktsineerides ennast ja soovitades ka lähedastel end vaktsiiniga kaitsta. Iga inimene loeb,” sõnas Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene. 

Alates esmaspäevast suureneb kaheks nädalaks kampaania „Kolmega on kindlam“ raames kogu Eestis märkimisväärselt nii vaktsineerimiskohtade kui ka -aegade hulk, sealhulgas lisanduvad uued etteregistreerimiseta vaktsineerimispunktid ostukeskustesse ja kultuurimajadesse. 

10.-23. jaanuarini kestva kampaania ajal tagab riik maksimaalse COVID-19 vaktsineerimise võimekuse: selle aja jooksul võimaldatakse vaktsineerimine 120 000 inimesele üle Eesti. Igas maakonnas on vähemalt üks vaktsineerimispunkt, kus saab vaktsineerida ilma ette registreerimata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.