"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
video Tallinna Politseiorkester lubab mängida rohkem linnarahvale (0)
11. jaanuar 2022

Endine Politsei- ja piirivalveorkester ehk nüüdne Tallinna Politseiorkester avas oma uue hooaja Estonia Kontserdisaalis. Puhkpilliorkester jätkab oma tegemise täiskoosseisus Tallinna Munitsipaalpolitsei alluvuses.

Tallinna Politseiorkestri dirigent Riivo Jõgi nentis, et selline asjade käik on väga positiivne. “Kui see uudis eelmisel aastal tuli, et orkestrid peavad oma tegevuse lõpetama, siis see oli kõigile väga suur löök, aga siis hakkasid asjad arenema positiivses suunas ja see, et me täna oleme siin Tallinna linna all, on lihtsalt suurepärane,” rõõmustas dirigent.

Anne Veski jaoks oli esimene kord astuda lavalaudadel üles koos Tallinna Politseiorkestriga. Laulda koos puhkpilliorkestriga vanu tuttavaid laule on Veski sõnul nö pühalikum. “Temast saab hoopis teise ilmega laul, sa tunned selja taga meesteväge, orkestri jõudu ja laul saab uued tiivad,” nentis Anne Veski.

Tallinna Politseiorkestri trompetist Andres Peetson avaldas lootust, et uus aasta tuleb sama hoogne nagu oli ka hooaja esimene kontsert.

“Loodan, et oleksid sama värvikad solistid, et meie uued ülemused – linn jääks meiega rahule, et me leiaks linnas oma koha ja väärika koha ja et see traditsioon kestaks veel aastakümneid ja aastakümneid,” lausus Peetson.

Orkester esineb nüüdsest kindlasti ka rohkem linnarahvale. Tallinna Politseiorkestri Big Bandi dirigent Siim Aimla sõnul on plaane igasuguseid. “Esimese asjana tahame ellu kutsuda sellise traditsiooni, et kord paari kuu tagant Tallinna Politseiorkestri Big Band mängiks inimestel kuskil saalis salongilikku tantsumuusikat, et saaks suure orkestri järgi tantsida nagu vanal heal ajal,” paljastas Siim Aimla uue aasta plaane.

Tantsuõhtute asukohad ei ole veel paigas, kuid võimalikud kandidaadid on näiteks Mustpeade Maja ja Kaja kultuurikeskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.