"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Kristiine on jaganud ühistutele libedusetõrjeks tasuta üle 15 tonni graniitkillustikku (0)
12. jaanuar 2022
Foto: Kristiine LOV

Kristiine Linnaosa Valitsus jagas korteriühistutele ja kinnistuomanikele libedusetõrjeks detsembris tasuta üle 15 tonni graniitkillustiku ja jätkab sõelmete jagamist kuni 28. veebruarini.

Talv koos heitlike ilmadega jätkub ning aeg on veel kord meelde tuletada kinnistuomanike kohustust puhastada enda kinnistu ning nende kinnistu ja sõidutee vahel asuv kõnnitee lumest ja jääst ning teha libedusetõrjet. Palume olla hoolsad ka katustele kogunenud lume ja jääpurikate koristamisel.

“Linnaosavalitsus tuleb elanikele appi ja jagab kinnistuomanikele ka sel aastal tasuta graniitsõelmeid. Igale korteriühistule on ette nähtud kaks ja eramajade omanikele üks 25 kilogrammine kott graniitsõelmeid. Hetkeseisuga on linnaosa poolt jagatud üle 600 koti graniitsõlemeid, seda jätkame selleks, et tagada parem kõnniteede hoolduse tase ja muuta liikumine turvalisemaks,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Graniitsõelmeid saab kätte kuni  28. veebruarini 2022 Kristiine Linnaosa Valitsuse koostööpartneri AS Mustamäe Haljastus territooriumilt Kadaka tee 78 tööpäevadel  kella 9.00 -15.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.