"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
iluuisutamise em tallinnas Levandi pääses EM-il 24 parema sekka ja tagas edasipääsu reedesele vabakavale (0)
12. jaanuar 2022

Tallinnas peetavatel iluuisutamise Euroopa meistrivõistlustel on esimesena kavas meeste üksiksõit, kus enda tiitlivõistluste debüüdi tegi noor Arlet Levandi. Levandi sai oma esituse eest 70,04 punkti, mis tagas edasipääsu reedel toimuvale vabakavale.

Vaata galeriid (29)

Euroopa Meistritiitlile hakkavad Eestist võistlema Arlet Levandi, Eva-Lota Kiibus, Solene Mazingue, Marko Jevgeni Gaidajenko ning Niina Petrõkina.

Škoda jäähalli teisel platsil harjutas Arlet Levandi oma ema Anna Levandi käe all. Levandi sõnul on ema käe all õppimine tema jaoks väga oluline. „Me saame kodus kõik vajaliku läbi arutada, ettevalmistusi koos teha, see on minu jaoks väga tähtis ning ma olen õnnelik, et mul on selline võimalus olemas,“ sõnas Levandi. „Ema soovis, et üks poegadest oleks tema kõrval ja eks ma seal jäähallis üles kasvasingi ja avastasin, et mulle see sport väga meeldib ja nüüd naudin ma seda väga.“

Anna Levandi ütles, et tänu poja koolitamisele hoiab ta kokku. „Ma hoian kokku just aja pealt, mis tavaliselt kulub vanemate koolitamisele,“ lausus ta. „Arleti vanemaid ei ole vaja koolitada, nad on mõlemad tippsportlased olnud ning teavad, kuidas näeb tippsportlase elu välja, kuidas elada, hingata ja mõelda.“

Iluuisutaja Niina Petrõkina ütles, et eks vead tulevad sisse küll, aga need on väikesed. „Muidugi tuleb vigu, aga väiksed, mida tavainimene ei näe, ainult treener ja tippsportlased näevad,“ ütles ta. „Näiteks kui ei sirutanud kätt või jalga välja.“

Võistlus on toonud Tondiraba jäähalli 186 sportlast 38-st riigist.

Ajagraafikut saab näha võistluste ametlikul kodulehel: www.euroskate2022.eu

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.