"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Nõmme linnaosa vanem Lauri Paeveer liitus sotsiaaldemokraatidega (0)
12. jaanuar 2022
Nõmme linnaosa vanem Lauri Paeveer. Foto: Mats Õun

„Minu side sotsiaaldemokraatidega on tegelikult pikaaegne, olen erakonda nii nõu kui jõuga toetanud mitmeid aastaid. Nüüd, kus ma olen võtnud selge vastutuse Nõmme linnaosa vanema rollis, soovin pakkuda erakonnale suuremat tuge. Praegu on õige aeg liikuda ühtsema ja tugevama Eesti suunas ning sotsiaaldemokraatidel on siin täita suur roll,“ ütles Paeveer. Tööd Nõmme linnaosa vanemana alustas ta eelmise aasta detsembri alul.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus kinnitas eile õhtul Nõmme linnaosa vanema Lauri Paeveeri erakonna liikmeks. Lauri Paeveer on Tallinnas sündinud ja üles kasvanud ettevõtja, kes on omandanud kõrghariduse avaliku halduse alal.

Ettevõtlusega on ta tegelenud nii juhatuse liikmena kui investorina, õla on ta näiteks pannud alla sellistele ettevõtetele nagu Saunum, Mulieres, Navirec ja Monese. Lauri Paeveer on nelja lapse isa ja aktiivne Kaitseliidu liige. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.