"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
fotod Selgusid Kesklinna kaunimad jõuluvaateaknad (0)
12. jaanuar 2022

Kesklinna valitsuse traditsioonilisel jõuluajale kohaselt dekoreeritud vaateakende konkursil võitis lillekaupluse Masha  (Narva mnt 14) jõulukujundus. 

„Kesklinna valitsus on kutsunud ettevõtjaid kesklinnas pühademeeleolu loomisele kaasa aitama juba aastast 2000. Sel aastal esitatud vaateakende jõulukujundused olid kõik atraktiivsed ja omanäolised – kasutati ka eelmiste aastate jõulukujunduste motiive, oli uusi ja omapäraseid lahendusi. Lisaks hindamiskomisjonile, kes valis välja kolm parimat lahendust, said oma sõna sekka öelda ka linnakodanikud, kes valisid omakorda rahva lemmiku. Palju õnne võitjatele,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. 

Lillekauplus Masha

Hindamiskomisjoni üksmeelse hinnangu kohaselt pälvis esikoha lillekauplus Masha (Narva mnt 14/Pronksi tn 1), mille puhul hindas komisjon kõrgelt rikkalikku ja maitsekat ning meeleolukat lahendust.

Kolm Lille lillepood

Teise koha sai kauplus Kolm lille (Raua tn 25), mis komisjoni hinnangul lõi kaunistuse abil atraktiivse terviklahenduse.

Pagaripoisid

Kolmas koht läks kohvikule Pagaripoisid (Nunne 11) tänu teistest eristuvale ja uudsele lahendusele.  

Galerii Kunstiaken

Rahva lemmiku tiitli ja vastava rahalise preemia pälvis Galerii Kunstiaken (Vene tn 20) vaateaken, kes esmaspäeva lõunaks sai Kesklinna valitsuse Facebookis enim hääli (rohkem kui 180 häält). Eesti tarbekunsti ja disaini galerii kujundus oli ka eelmisel aastal üks konkursi võitjatest.  

Kesklinna valitsus tunnustab võitjad rahalise preemiaga: esikoht pälvib 600 eurot, teine koht 400 eurot ja kolmas koht saab 250 euro suuruse preemia. Samapalju saab ka Facebookis enim hääli saanud vaateakna jõulukujundus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.