"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
DMITRI: minu elektriarved on enamvähem samad, aga küttehind kasvab (0)
14. jaanuar 2022
Dmitri.

“Mulle võib-olla vedas selles mõttes, et kunagi valisin fikseeritud hinnaga elektripaketi. Nii, et arved elektri eest on jäänud enam-vähem samaks ka praegu. Teeb aga kurvaks kasvav küte hind, mis tõesti kasvab, nagu seened! Nüüd on juba 2.40 euro//ruutmeeter. Minu korter on 72 ruutmeetrit, mis teeb summat päris valusaks,” märkis Dmitri. Pealinn uuris inimestelt, millised olid nende uue aasta esimesed eletkri- ja küttearved.

“See aga pole veel midagi, võrreldes inimestega, kes elavad eramajades ja kes kütavad ainult elektriga. Isegi paarismajades on häda sellega. Näiteks üks minu tuttav sai detsembri eest  elektri arve, mille summa oli 1250 eurot.. Vot see on juba puhas košmaar!” sõnas Dmitri.

“Ma ei kujutagi ette, kuidas need inimesed praegu sellega hakkama saavad, sest maksmata arveid toovad kaasa elektri väljalülitamise ja muid kaasnevaid probleeme.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.