"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Loomaaed tähistab laupäeval kotkaste kaitse päeva (0)
14. jaanuar 2022
Raisakotkas. Foto: Inari Leiman

Laupäeval, 15. jaanuaril on kõik suured ja väikesed huvilised oodatud loomaaeda kotkaste kaitse päevale.

“Loomaaia kullimäel saab praegu uudistada 12 liiki haugaslasi, kelle liigikaitsest ja olukorrast looduses keskpäeval põhjalikult juttu teeme. Lisaks jälgime nende majesteetlike röövlindude toitmist ning kuuleme lähemalt Tallinna loomaaia osalusest liigikaitseprogrammides ja kotkaste loodusesse asustamisel ning tulevikuplaanidest,” ütles loomaaia kommunikatsioonispetsialist Killu Kuuben.

Mälumängusõbrad saavad oma teadmised proovile panna kaasakiskuvas kotkastele pühendatud kuldvillakus.

Kavas:

  • kl 12 kotkaste teemaline kuldvillak
  • kl 12.30-13.30 kotkajutud ja kotkaste toitmise demonstratsioon kullimäel
  • kl 13.30-14.00 kotkaste teemaline kuldvillak

Kotkapäevale tulles soovitame riietuda soojalt ja ilmale vastavalt. Sõltuvalt ilmaoludest toimub kuldvillak kas jääkarumajas või kullimäel. Üritusel osalemine on loomaaia piletiga. Kassad ja sissepääs on avatud kl 9-15, loomaaias saab jalutada kella 17ni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.