"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
MALLE: ma ei kujuta ette, mis edasi saab (0)
14. jaanuar 2022
Malle.

“Ega meie ka ei ole erand, sest küte hinnad on kasvanud igal pool. Elekter on enam-vähem, sest suurt erinevust ma ei märganudki,” sõnas Malle. Pealinn uuris inimestelt, millised olid nende uue aasta esimesed eletkri- ja küttearved.

“Loomulikult see on lõpmatult kurb. Eriti praegu, kui inimesed on niigi hädas, suur osa on üldse töötuks jäänud ja veel selline “kingitus” aasta alguses. Ma ei kujutagi ette, mis edasi saab, sest asi läheb aina hullemaks,” sõnas Malle.

“Loodame, et praegune valitsus jõuab veel midagi teha, sest isegi tavainimene saab aru, et odav energiat saab osta mujalt. Aga meie poliitikud justkui kardavad, mida EL ütleb ja käituvad nii, et oma rahvale liiga teha. Loodan, et järgmine valitsus on mõistlikum.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.