"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Marianne Leiburi kontserdid Tallinnas ja Tartus lükkuvad edasi (0)
14. jaanuar 2022
Marianne Leibur. Foto: Susann Kõomägi

20. jaanuaril Estonia kontserdisaalis ja 21. jaanuaril Vanemuise kontserdimajas toimuma pidanud Marianne Leiburi kontserdid jäävad muusikute haigestumise tõttu ära.

Kontsertide uued toimumisajad on 18. märtsil kell 19 Vanemuise kontserdimajas ja uudse öökontserdina 24. märtsil kell 22 Estonia kontserdisaalis.

Ostetud piletid kehtivad uutel kuupäevadel, soovi korral aga ostetakse need tagasi kuni 10. veebruarini. Pileti saab tagastada meili teel, saates selleks e-pileti või foto piletist ja arveldusarve numbri aadressil tagasiost@concert.ee (Estonia kontserdisaal) ja pilet.vkm@concert.ee (Vanemuise kontserdimaja), või kontserdimajade kassades.

Eesti Kontsert vabandab ebamugavuste pärast!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.