"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Ratas: kui poliitikas enam ei arutata, siis ei saa poliitikat teha (2)
14. jaanuar 2022
Jüri Ratas. Foto: Scanpix

Keskerakonna esimees Jüri Ratas tegi neljapäeva õhtul kõigile partei allorganisatsioonidele suunatud sotsiaalmeedia postituse ja lõpetas selle lausega “kui poliitikas enam ei arutata, siis ei saa poliitikat teha”, vahendab BNS.

“Tänases energiakriisis vajame kiireid ja selgeid lahendusi,” kirjutas Ratas. “Keskerakond on kindlalt seda meelt, et Eestimaa inimeste ja ettevõtluse toimetulekuks tuleb lisaks olemasolevatele toetustele tähelepanu pöörata ka lisameetmetele, mis aitaks ootamatult suurte arvetega toime tulla mitte ainult madalama sissetulekuga inimestel, vaid ka keskklassil”.

“Kõik see vajab aga poliitilist arutelu, ka valitsuspartnerite vahel. Kui poliitikas enam ei arutata, siis ei saa poliitikat teha,” kirjutas Ratas, kes on praegu koos Reformierakonnaga valitsusliidus.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Minu Arvamus
17. jaan. 2022 09:32
Kaja Kallasel on näiteks komme võimalikult pikalt kõike arutada lootuses, et aja jooksul probleemid lahenevad iseenesest. Sellisel poliitikul kui teda poliitikuks saab üldse nimetada, ei ole kohta valitsuses.
Minu Arvamus
17. jaan. 2022 09:28
Lõpmatuseni arutamine pole poliitika tegemine vaid demagoogia. Poliitika tegemine on kiired ja õiged otsused.