"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
"Asu-tööle-pärast-räägime" skeemid enam kaua ei jätku (1)
17. jaanuar 2022
Foto: Mats Õun

Sotsiaalministeeriumi eelnõuga tahetakse ka Eestis rakendada Euroopa Liidu direktiivi, mis sunnib tööandjaid töövõtja ees rohkem kaarte avama. Teisisõnu peavad tööandjad andma värvatavale põhjaliku ülevaate kõikidest nüanssidest, mis ametiga kaasas käivad. Näiteks koolitustest, ületunnitöö korrast, katseaja kestusest jpm asjaoludest.

Kui töötamise ajal ettevõttes või asutuses midagi töö korras muutub, tuleb hiljemalt muutuse jõustumise päeval sellest töövõtjale teada anda. Lisaks nähakse ette kaitse töötajale, kui ta peaks tööandja tähelepanu juhtima töökorra või reeglite rikkumisele. Kui eelnõu saab seaduseks, muudab see poolte vahekorrad tööjõuturul selgemaks.

Üsna sagedased on ju olukorrad, kus töövõtjad heidavad pärast mõnda aega ametis tegutsemist ette, et ühest või teisest tingimusest kuuldakse esimest korda. Eriti madalama palgaga ametites on ka tavaline suhtumine, et “hakka rutem pihta, küll me detaile pärast seletame”. Vahel “udustatakse” pilti meelega, et inimene vähem tasuvatel tingimustel tööle meelitada. Eriti puudutab see muuhulgas võõrtööjõudu. Teisalt muutuvad ka tööandjad seaduse jõustumisel kaitstumaks. Kui kõik kohe lepingu sõlmimisel selgeks või läbi räägitakse, on hiljem vähem konflikte ja õiendamist.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

tähelepanek
23. jaan. 2022 10:41
Suuline jutt ei tähenda midagi.