“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
KATRIN KARISMA: Mulle on parkimise eest märkus tehtud (0)
17. jaanuar 2022
Katrin Karisma. Foto: Scanpix

“Suurte kaubanduskesuste juures peab parkimiskohale sõites või sealt ära minema hakates olema väga ettevaatlik. Kui keegi hakkab väga suure hooga oma kohalt välja tulema, siis võib kellelegi otsa sõita. Autod ja jalakäijad koos väikeste lastega on parklates kõik segamini ja keegi ei tea reegleid, et kellel on seal eesõigus või kuidas peaks toimima. Nii võib kergesti juhtuda õnnetus,” arvas primadonna Katrin Karisma. Risti-rästi umbe pargitud majade hoovid ning võitlus parkimiskohtade pärast kaubanduskeskuste juures. Pealinn küsis, kui palju valesti parkijad linlaste igapäevaelu häirivad.

“Tipptundidel võib juhtuda, et poeparklas pole kohta ja siis püütakse vaba koha eest ka võidelda. Kortermajade ees on Tallinnas alati palju autosid ja õhtul kellelgi külla minnes on pea võimatu kohta leida,” kurtis Karisma.

“Ma ise sain ka ükskord sõimata stiilis, et ei tea, kes sulle üldse juhiloa välja kirjutas. Kuigi ma olen autojuht juba 1974. aastast! Juhid teevad kohe üksteisele märkuse, kui keegi on halvasti parkinud. Autojuhid on aastatega muutunud ka – hakanud teistega rohkem arvestama. Aga BMW juhid on niisugused süstijad, kelle puhul peab alati hoolas olema.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.