"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Lasnamäel jätkub tasuta COVID-19 kiirtestimine (0)
17. jaanuar 2022
Foto: Lasnamäe LOV

„Tallinna linn on otsustanud jätkata kiirtestimisega Lasnamäel, sest see on tõhus viis paremini ennetada COVID-19 levikut. Siiski rõhutan, et testima oodatakse haiguse sümptomiteta inimesi. Need, kellel on juba ilmnenud COVID-19 sümptomid, saavad teha PCR-testi perearsti saatekirja alusel,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.   “Lisaks sellele saab Kultuurikeskuses Lindakivi jätkuvalt teha nii esimest kui ka teist süsti ja tõhustusdoosi ning võimalus on küsida vaktsiinide alast nõu.”

Lasnamäel asuvas Kultuurikeskuses Lindakivi saab jätkuvalt teha tasuta antigeeni kiirtesti. Samas hoones jätkab tööd ka vaktsineerimis – ja nõustamispunkt.

Nõustamis- ja vaktsineerimispunkt Kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22) töötab tööpäeviti kl 12-19 ja nädalavahetusel kl 10-17. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik. 

Tasuta kiirtestimine toimub samuti Kultuurikeskuses Lindakivi, kuid vastavasse ruumi pääseb keskuse tagauksest, Lindakivi silla poolt. Testida saab vaktsineerimispunkti lahtiolekuaegadel. Testimise teenust osutab Eldred OÜ.

Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.