“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Mustamäel lõpeb esmaspäevaga vanade jõulukuuskede vastuvõtt (0)
17. jaanuar 2022
Foto: Scanpix

Tallinnas Mustamäe mäel on esmaspäeval viimast päeva avatud 14 kohta, kuhu saab viia pühade ajal korterit kaunistanud kuusk, mänd või nulg.

Kuuskede kogumiskohad on märgistatud vastava sildiga, et igaüks saab oma kodu lähedalt kogumispunkti hõlpsasti üles leida, teatas linnaosa pressiesindaja BNS-ile.

Kuuskede kogumiskohad Mustamäel on Akadeemia tee 30a autoparkla kõrval haljasalal, ISS-i kontorist üle tee; Haljasalal Kadaka staadioni ääres; Kiili tanav 16, Sääse keskuse Maxima kaupluse ees oleva parkla kõrval; Mustamäe tee 187 ja Vilde tee 79 korterelamu vahelisel haljasalal; Vilde tee 92 ja 96 vahelisel haljasalal; Tammsaare tee 99 taga, Grossi poe vahelisel haljasalal; Tammsaare tee 74 taga, Parditiigi pargi vahelisel haljasalal; Sütiste tee 24 ja 28 vahelisel haljasalal; Sütiste tee 39 kõrval asuva riidekonteineri kõrval; Vilde tee 101 taga parklas asuvate pakendikonteinerite kõrval; Retke tee 26 ja 28 hoovis oleval haljasalal; Pöörise tänav 4 haljasalal; Lehtri tänaval, Viro Tools AS vastas asuval haljasalal ning Mäepealse tänaval riidepunkti konteineri läheduses.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.