"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
AUNE: Kui millestki peaks loobuma, siis võibolla oleks need eksootilisemad puuviljad (1)
18. jaanuar 2022
Aune.

„Olen märganud toidukorvi kallinemist küll. Peamiselt külastan Prisma kauplusi, kus kokkuvõttes tuleb toidukorv veidi odavam,“ ütles vanalinnas kunstnikuna töötav Aune (58). Pealinn uuris inimestelt, millised on nende tarbimisharjumused ning kas toidukaupade hinnatõus on neid mõjutanud.

„Otseselt ei ole mõjutanud,“ sõnas Aune. „Ma ei osta liha – ma ei ole taimetoitlane aga punast liha lihtsalt ei söö. Kala küll, aga just vorstid ja igasugu sellised lihatooted on läinud kallimaks. Kui millestki peaks loobuma, siis võibolla oleks need eksootilisemad puuviljad, mida talvel ei olegi väga vaja süüa. Pagaritoodete puhul on samuti näha, et mis on või baasil, on ikka läinud kallimaks.“

Sooduskampaaniad Aune enda sõnul eriti ei jälgi. „See on ikka nii, et kuhu hetkel on kiiresti parem minna.“

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

uskmatu-toomas
19. jaan. 2022 15:15
Kirutud ajal lihtsalt polnud aga heal ajal on kuid ei jäksa osta ?