"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
JÜRI: Meie leib on tohutult palju kallim, see on ikka hirmus! (0)
18. jaanuar 2022
Jüri.

„Toidukorv on kallimaks läinud küll,“ sõnas laotööline Jüri (62). Pealinn uuris inimestelt, millised on nende tarbimisharjumused ning kas toidukaupade hinnatõus on neid mõjutanud.

„Ikka tuleb valida, ega siin kusagile mujale pääse,“ konstateeris Jüri. „Paljud vorstikaubad on sellised, mis on kallimaks läinud ja lihakaubad muidugi üldiselt, kus juba tuleb vaadata, kas osta. Üks huvitav asi on see, et meie leib on tohutult palju kallim, see on ikka hirmus!“

Jüri sõnul ostab ta enamuse oma toidukraami Rimist. „See on kodule ligemal aga hinna koha pealt tuleb ikka kaupu valida,“ ütles ta. „Sooduskampaaniaid olen ikka jälginud ka. Need reklaamlehed, mis käivad – ikka vaatan neid ka ja nutitelefonis tulevad ka. Palju asju ikka mida vaadata ja lugeda.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.