"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KEIU: Teinekord on vaja ruttu midagi, siis ei mõtle selle hinna peale (0)
18. jaanuar 2022
Keiu.

„Täna käisin poes ja tundus, et oli natuke ülesse poole ümardatud,“ sõnas vabakutseline Keiu (33). Pealinn uuris inimestelt, millised on nende tarbimisharjumused ning kas toidukaupade hinnatõus on neid mõjutanud.

„Ostuharjumusi veel ei ole jõudnud (hinnatõus) mõjutada aga olen mõelnud, et võibolla peaks otsima odavamaid kohti, kust süüa osta,“ ütles Keiu. „Loobuksin ennekõike kiirtoitudest, et rohkem söögitegemist ette planeerida.“

Külastatavatest kauplustest tõi Keiu välja Rimi, Selveri ja Barbora e-poe, mis kuulub Maxima Grupile. „Suuremad asjad ma tellin Barborast kord paari nädala jooksul, seal on mugav aga ka suhteliselt odav,“ selgitas Keiu. „Teinekord on vaja ruttu midagi, siis ei mõtle selle hinna peale – siis võtan sealt, kust saab mugavamalt.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.