"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Pirital peatub taas Uuskasutuskeskuse kaubik (0)
19. jaanuar 2022
Foto: Pirita LOV

„Uuskasutuskeskuse kaubik on Pirital peatunud iga mõne kuu tagant, et anda siinsele rahvale võimalus korralikke asju uuele ringile saata. Piritalased on seda usinalt kasutanud ja nad on teadlikud taaskasutamise olulisusest ning teavad, et väärt asja, mida endal enam vaja ei lähe, ei tohiks ära visata,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. „Asju uuele ringile andes saab koju ruumi juurde ja mõni teine endale vajaliku asja ning väheneb prügi,” lisas ta.

Uuskasutuskeskuse kaubik tuleb Piritale kogumisringi tegema laupäeval, 22. jaanuaril kell 14–16 ja peatub Pirita Selveri parklas.

Uuskasutuskeskuse kaubikusse saab viia puhtaid ja terveid rõivaid, jalatseid, mänguasju, nõusid, köögitarbeid, raamatuid, spordi- ja hobitarbeid, kodutekstiile, sisustusesemeid ja väiksemaid kodumasinaid.

Turvalisuse kaalutlusel ei võta Uuskasutuskeskus vastu turvatoole ja -hälle, gaasipliite ja kineskooptelereid, lisaks katkisi ja määrdunud esemeid. Kogumisringi ajal palub Uuskasutuskeskus mitte tuua ka mööblit, et autosse kõik kenasti ära mahuks.

Uuskasutuskeskus saadab uut võimalust väärivad asjad uuesti kasutusse oma kaupluste ja koostööpartnerite kaudu. Uuskasutuskeskus toetab lasterikkaid peresid, naiste kriisikodusid, loomade varjupaiku ja koduta jäänud inimesi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.