“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Algamas on Mustamäe aasta – linnaosa on saanud uue 60. juubeliaasta logo (0)
20. jaanuar 2022
Autor: Mustamäe LOV

Mustamäe tähistab 2022. aastal oma 60. sünnipäeva ning juubeliaasta raames toimub selles suuruselt teises Tallinna linnaosas palju põnevaid üritusi ja ettevõtmisi. Selleks, et Mustamäe aastat saaks väärikalt ja edukalt esitleda ja reklaamida, korraldas Mustamäe Linnaosa Valitsus juubeliaasta logo konkurssi, leidmaks „Mustamäe 60“ embleemi, mis äsja alanud juubeliaastat kõige paremini iseloomustab.

Mustamäe logo konkursil osales 18 autorit, kes ühtekokku pakkusid välja üle 40 erineva logo variandi. Enne lõpliku otsuse tegemist avaldasime kõik teise vooru pääsenud tööd ka linnaosavalitsuse Facebookis, seda nii eesti, vene kui ingliskeelsel lehel, et saada teada meie inimeste arvamusi, hinnanguid ja ettepanekuid,“ räägib Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, „nii žürii kui valdav enamus Facebookis oma hinnangut andnud ja kommentaare kirjutanud mustamäelasi on ühel meelel – selle konkursi parim töö tuli Tiina Hammerbeckilt.“

„Ma mõtlesin millega ma seostan Mustamäe linnaosa, ja esimesena tulid mulle männid ette, kuna Mustamäel palju parke ja rohealasid, kus on mõnus aega veeta värskes õhus. Kuna kolisin Tallinnasse väiksest linnast, tutvusin esimesena Mustamäega, kui käisin gümnaasiumis ja nautisin oma jalutuskäike koolini. Sellest ajast väga soojad mälestused. Samuti mänd on Mustamäe lippu peal. Seda mõtet võtsingi aluseks,“ räägib uue logo kujundusest selle autor Tiina Hammerbeck.

Just Tiina Hammerbecki kaunist kavandist valmib Mustamäe aasta ametlik logo, mis leiab kasutust Mustamäe aasta trükistes, postritel, internetireklaamis jne.

Mustamäe Linnaosa Valitsus soovib kõikidele mustamäelastele ja Mustamäe sõpradele head Mustamäe aasta algust!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.