“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Ekstreemsed teeolud katkestavad paljudes kohtades postikanded (0)
21. jaanuar 2022
Foto: Scanpix

Ekstreemsed teeolud katkestavad mitmes maakonnas postikanded ja post viiakse kohale teeolude paranedes, vahendab BNS.

Reedel on teeolud ekstreemsed mitmel pool Eestis, teatas postiettevõtte Omniva pressiesindaja. Kui tee on ilmastikuolude tõttu läbimatu, siis posti kohale viimise eesmärgil enda turvalisusega Omniva töötajad ei riski.

Harju, Ida-Viru, Jõgeva, Järva, Lääne-Viru, Rapla ja Lääne maakondadest on tulnud juba teateid, et reedest postikannet ega kirjakastide tühjendamist pole saadud teha, sest teed on olnud läbimatud. Postikanne tehakse esimesel võimalusel peale teeolude paranemist.

Omniva töötajatel on talvised tööriided ning Omniva autopark on valitud arvestades nii teenindatavat mahtu kui Eesti teeolusid. Autod on tehniliselt korras, õiged rehvid on all ja autojuhid on kompetentsed.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.