“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Eelolev nädalal on oodata väga muutlikke õhutemperatuure (0)
22. jaanuar 2022
Ilja Matusihis/Pilt on illust

Kõrg- ja madalrõhkkondade vaheldumine toob eeloleval nädalal kaasa vägagi suure variatsiooni õhutemperatuurides.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva oodata pilves selgimistega olulise sajuta ilma. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni +2, ida pool tuleb 1-6 kraadi külma. Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Kohati sajab lörtsi ja vihma, sisemaal ka lund. Varitseb jäiteoht. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4, Pärnu-Narva joonest lõuna pool 0 kuni -4 kraadi. Õhtul läheb mõnevõrra soojemaks.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, sisemaal ka nõrka lund. Hommikul pilved hõrenevad. Puhub läänekaaretuul 5-10, öö hakul rannikul edelatuul puhanguti kuni 15 m/s. Hommikuks pöördub tuul loodesse. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Teisipäeva päeval on pilvi vähe ja ilm on sajuta. Puhub loode- ja põhjatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur langeb -2 kuni +2 kraadini, õhtuks aga juba laialdaselt alla -5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 1-7 m/s. Külma on 6-12, kohati kuni 15, saartel ja läänerannikul 1-5 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab saartel vähest lund ja lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -6, saartel ja läänerannikul 0 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.