"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KAJA TUISK: Viirusepuhang on muutnud inimesed hoolivamaks (0)
24. jaanuar 2022
Kaja Tuisk. Foto: Scanpix

“Viisakad kombed antakse kodust kasvatusega kaasa, täiskasvanuid on juba pisut hilja survestada,” arvas aeroobikatreener Kaja Tuisk. Kas bussisõitjad ikka pakuvad endast vanematele ja nõrgematele istet ja autojuhid annavad jalakäjatele teed? Pealinn uuris milline on meie praegune liiklus- ja liiklemiskultuur.

“Kui ikka häbielundid on arenenud, siis memmekesele või rasedale naisele bussis ja trammis istet pakutakse. Selline suhtumine on koduse kasvatusega kaasa antud. Kui just praegu, mil külmaga kõik paksudes riietes, naise õrn olukord märkamatuks ei jää,” sõnas Tuisk.

“Viirusepuhangust tingitud eriline olukord on muutnud inimesed hoolivamaks, ja trammi või bussi läheb pealegi see, kel tõesti vaja kuskile sõita. Niisama kampades lustivaid bravuurikaid sõitjaid naljalt enam ei kohta. Kel vähegi võimalik, võiks aga paar peatusevahet hoopis jala käia. Värske õhk ja füüsiline koormus tuleb alati kasuks.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.