“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
Pirita rannast saab Tallinna esindusrand (0)
24. jaanuar 2022
Foto: Scanpix

Randa on plaanis rajada väikesed restoranid, mille ruumid renditakse välja erafirmadele, ning iga 300 meetri tagant hakkavad paiknema tualetid.Pirita elanikud ootavad rannaala nüüdisajastamist pikisilmi. “Rannas peab olema teenindust ja kindlasti laudteed, kus inimesed kõndida saavad – nautida merd ka võib-olla pidulikumalt riides,” ütles kohalik elanik Elle.

“Uuendamist vajaksid need jalutamisteed. Koertega võiks rannas ka vähem liikuda, mõnikord on neid rohkem kui inimesi,” lisas Ants.
“Küsimus on selles, kas teha siia rand inimeste, laste või koerte jaoks. Tegelikult see Sinilipu ala lõpeb kuskil poole ranna peal ära ja siis pole enam ka tualette,” nentis Marika.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat ütles, et lähiaastatel peaks rannaalast saama pealinna esindusrand. “Mida kiiremini me sellega alustame, seda väärtuslikuma linnakeskkonna saame,” lausus ta. “Lõpuks on Pirita rannaala samaväärne, nagu on alati olnud Pärnu rand. Tallinna esindusrand, kus tegevust jagub aasta ringi.”

Edaspidi on plaanis tuua teenused inimestele lähemale. Näiteks iga 300 meetri tagant hakkavad paiknema tualetid. Tulevad ka väikesed restoranid, mille ruumid renditakse välja erafirmadele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.