"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Trygve Seim kvarteti kontserdid Tallinnas, Tartus ja Pärnus jäävad ära (0)
24. jaanuar 2022
Trygve Seim kvartett. Foto: Antonio Armentano

25. jaanuaril Estonia kontserdisaalis, 26. jaanuaril Vanemuise kontserdimajas ja 27. jaanuaril Pärnu kontserdimajas toimuma pidanud Trygve Seim kvarteti kontserdid „Helsinki Songs“ sarjas „ECM LIVE“ jäävad ühe muusiku haigestumise tõttu ära.

Piletid ostetakse tagasi kuni 11. veebruarini. Pileti saab tagastada meili teel, saates selleks e-pileti või foto piletist ja arveldusarve numbri aadressil tagasiost@concert.ee (Estonia kontserdisaal), pilet.vkm@concert.ee (Vanemuise kontserdimaja), pilet.pkm@concert.ee (Pärnu kontserdimaja) või kontserdimajade kassades.

Eesti Kontsert vabandab ebamugavuste pärast!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.