"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Raekoja platsil saab veel nädal aega Võlumetsa imetleda (0)
26. jaanuar 2022
Foto: Albert Truuväärt

„Raekoja plats ei jäänud ka pärast jõuluturu lõppu tühjaks. Vastupidi, seal sündis nagu ka eelmisel aastal omamoodi väike ime – platsile kerkis säravate kuusesalude, metsloomade ja lumepallidega võlumets, mis rõõmustab linnakodanikke ja pealinna külalisi veel nädal aega. Seega kutsume üles kõiki huvilisi külastama Raekoja platsi, et saada linnas jalutades osa talvemaagiast,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Tallinna Raekoja platsile jaanuari alguses kerkinud võlumetsa saab külastada veel järgmise nädala kolmapäevani, 2. veebruarini. 

1. veebruaril tähistatakse Raekoja platsil Hiina kalendri järgi uue aasta saabumist ning järgmisel päeval võetakse maha kuuski kaunistatud valgusketid. Säravad loomad ja lumepallid viiakse ära varem, et valmistada Raekoja plats ette Tiigri aasta saabumise tähistamiseks. Aga kuused jäävad Raekoja platsile, et juba paari päeva pärast saada osaks platsile kerkivast kuuselabürindist, mis pakub meeleolukat ajaviidet vastlapäevani, 1. märtsini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.