"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
video Kristiines teisaldati jaanuaris ligi 5000 kuupmeetrit lund (0)
27. jaanuar 2022
Foto: Kristiine LOV

Jaanuaris teisaldati Kristiine linnaosa kitsamatelt tänavatelt ladustuskohtadesse ligi 5000 kuupmeetrit lund. Lume teisaldamine toimus eelkõige kitsastelt kõrvaltänavatelt ja suurte kortermajade hoovidest.

„Tänavune lumerohke talv ja äkilised temperatuurikõikumised seadsid meie ette tõelise väljakutse ja oleme andnud parima, et Kristiine tänavad oleksid puhtad ja kõigile liiklejatele ohutud. Tööd on käinud ööpäevaringselt, olenemata pühadest, nädalapäevast või kellaajast. Ühtviisi pingutavad kõik, nii korteriühistud, erakinnistute omanikud, elanikud kui ka linna lepingupartnerid,“ ütles Kristiine Linnaosa vanem Jaanus Riibe. „Igapäevaselt on linnaosavalitsuse töötajad käinud olukorda kontrollimas, lisaks vaatame üle kõik elanike saadetud kaebustes esitatud asukohad. Elanikud on saatnud ka tänusõnu hoolikalt tehtud töö eest,“ ütles Riibe.

“Palume kodanikke, kes talvel oma sõidukit ei kasuta, viia need praeguses lumerohkes olukorras tänavalt ära, kas siis hoovi või parklasse, et masinad saaksid paremini oma tööd teha,” lisas Riibe.

Tagasisidet linnaosa tänavate, kõnniteede või sisehoovide lumikoristuse ja libedustõrje kohta saab anda kodulehel. Heakorra alastest puudustest palume informeerida koheselt lühinumbril 14410.

Kristiine Linnaosa Valitsus tuletab ka meelde kinnistuomanikele, et kõnniteede puhastamise ja õigeaegselt tehtud lume- ja libedustõrje eest vastutab teega piirneva maja või kinnistu omanik. Kui lund on alla sadanud  palju, tuleb kinnistu- ja majaomanikel hakata kiiremas korras kõrvaldama oma ehitise katuselt lund ja jääpurikaid.

Tasuta graniitsõelmeid korteriühistutele ja kinnistuomanikele jagab Kristiine Linnaosa Valitsus kuni 28. veebruarini. Graniitsõelmeid saab kätte koostööpartneri AS Mustamäe Haljastus territooriumilt Kadaka tee 78 tööpäevadel kella 9.00 – 15.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.