„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
Tervel Eestil lasub jätkuvalt esimese astme jäitehoiatus (0)
30. jaanuar 2022
Erakogu

Ilmateenistus andis pühapäeva hommikul tervele Eestile esimese astme jäitehoiatuse, mis püsib jõus ka ennelõunal, Läänemere põhjaosa sai aga teise astme hoiatuse tuule eest, mis võib paiguti küündida 32 meetrini sekundis, kombates juba orkaani piire. 

Maismaa kohta käivale kiilasjäähoiatusele lisandub piirkonniti ka lumesaju-, tuisu ja tugeva tuule hoiatus. Tugevat tuult on oodata eelkõige saartel, kus see võib ulatuda 23 meetrini sekundis. Harju- Lääne- ja Pärnumaal piirduvad puhangud aga 15 meetriga sekundis.

Lisaks jäitehoiatusele said lume-, lörtsi- ja tuisuhoiatuse mõlemad Virumaad, Rapla-, Järva- ja Jõgevamaa, Tartu-, Põlva- ja Viljandimaa, ning Valga- ja Võrumaa. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.