"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Õismäe raba suusarada ootab suusasõpru (0)
04. veebruar 2022
Foto: Haabersti LOV

Õismäe raba terviserada ootab suusasõpru talverõõme nautima. Kahekilomeetrisel regulaarselt hooldatud suusarajal on võimalik sõita nii klassikalises kui vabatehnikas.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et tänavune lumerohke talv on loonud head võimalused talispordi harrastamiseks. „Ilus ilm ja värskelt hooldatud suusarada ootavad Õismäe rabasse sportima nii väikeseid kui suuri suusasõpru,“ ütles linnaosavanem.

Klassikajälg on raja siseküljes, mida palutakse terviserajal liikujatel hoida ning seetõttu on jalutajatele palve kõndida raja välisküljes, et raja keskele mahuksid vabatehnikas liikujad. Õismäe raba terviserada on piisavalt lai, et kõik liikujad saaksid sõbralikult ära mahtuda.

Õismäe raba terviserajal toimub regulaarne suusarajahooldus koostöös Tallinna Kultuuri- ja Spordiameti ning Sihtasutusega Eesti Terviserajad. Õismäe raba asub Vabaõhumuuseumi tee ja Vana-Rannamõisa tee vahelisel alal ning mõlemal tänaval asuvad ka terviseraja parklad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.