Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
aita koduta loomi Kristiine Noortekeskus kogub annetusi loomade varjupaigale (0)
11. veebruar 2022
Foto: Albert Truuväärt

Tallinna Kristiine Noortekeskus alustas heategevuskampaania, mille käigus kogutakse annetusi varjupaiga koertele ja kassidele.

Annetusi saab tuua Noortekeskuse annetuskasti Sõpruse puiestee 4a kuni 15. märtsini, vahendab BNS.

Veebruari alguses meisterdasid noorsootöötajad koos noortega noortekeskusesse kassidele ja koertele annetuskasti, kuhu saavad kõik annetajad tuua loomade varjupaiga loomadele vajalikke tarbeid ja toitu. Tegemist on eelmisel aastal algatatud ühe Kristiine noore ideega ning kuna möödunud aastal oli kampaania väga tulemuslik, siis otsustati loomadele annetuste kogumist ka edaspidi traditsioonina elus hoida.

“Seekord tegime annetuskasti valmis vanadest keskusesse seisma jäänud erinevatest materjalidest, mis said nüüd vajaliku taaskasutusliku otstarbe. Selle armsa annetuskastiga soovime võimaluse korral kõik kogutud annetused ka loomadele viia,” ütles noortekeskuse juhataja Heleri Vilu.

”Mind isiklikult puudutab väga, kui lemmikloomad hooletusse jäetuna varjupaika jõuavad. Toetan Varjupaikade MTÜ tegevust, sest annetused aitavad hüljatud loomadele uued armastavad kodud leida. Ka kõige väiksem toetus muudab väga paljude loomade elu,” lausus Vilu.

“Ma tänan selle algatuse eest Kristiine noortekeskust, linnaosa noori, annetajaid ja vabatahtlikke. Olen kindel, et selline kampaania aitab kaasa ka teavitustööle, kuidas üldisemalt parandada varjupaiga loomade tingimusi. See innustab paljusid noori varjupaika ka külastama ja täiendavalt aitama,” ütles linnaosa vanem Jaanus Riibe. 

Annetuskasti on oodatud loomadele konserve, kuivtoite, kasutamata kassi- ja koerapesasid ning mänguasju. Samuti oleks neil vaja ka erinevad majapidamistarbed- kummikindaid, prügikotte, käte- ja majapidamispaberit ja käterätikuid.

Kõik kogutud annetused viiakse koos noortega Varjupaikade MTÜ-le.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.