"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vanalinnas puhkenud põlengu tõttu viidi seitse inimest haiglasse (0)
14. veebruar 2022
Foto: Ilja Matusihis

Tallinna vanalinnas puhkes pühapäeva õhtul tulekahkju, mistõttu tuli seitse inimest viia haiglasse kontrolli. 

Kell 20.30 saabus häirekeskusele teade, et Laial tänaval põleb kolmekordse kivihoone keldrikorrusel asuv elektrikerisega saun. Tulekahju ajal viibis saunas üks inimene, kes enne päästjate saabumist sealt ise välja pääses, vahendab BNS.

Päästemeeskond tuvastas saabudes, et põlengusuits oli levinud juba nii kaugele, et see lõikas ära kõik evakuatsiooniteed. Päästjad asusid koheselt tööd kahes töölõigus, millest üks tegeles inimeste evakueerimisega ning teine tulekahju kustutamisega.

Kiirabi vaatas üle üheksa majast evakueeritud inimest, kellest seitse toimetati haiglasse tervisekontrolli. Tulekahju likvideeriti kell 23.54 ning selle tekkepõhjus on selgitamisel. Päästjad tuvastasid kohapeal, et osades korterites puudusid tulekahju avastamise seaded.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.